Zafer Topak’ın yüreğine anne acısı düştü
Zafer Topak’ın yüreğine anne acısı düştü
Almanya’da sosyal, kültürel ve toplumsal çalışmalarıyla tanınan Zafer Topak’ın annesi Döndü Topak, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Almanya’da sosyal, kültürel ve toplumsal çalışmalarıyla tanınan Zafer Topak’ın annesi Döndü Topak, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Merhumenin vefatı, ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Döndü Topak için dün Almanya’da bulunan DİTİB Hamm Ulu Camii’nde cenaze namazı kılındı. Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan merhumenin naaşı, defnedilmek üzere Türkiye’ye getirildi.
Döndü Topak’ın cenazesi, 16 Eylül 2026 Çarşamba günü, memleketi olan Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Tokmacık köyünde, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.
Bu acı gününde başta Zafer Topak olmak üzere Topak ailesine, tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Merhume Döndü Topak’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.