Otoyol ve köprülerden 2025'te 1,1 milyar araç geçti

04.01.2026 - 14:37, Güncelleme: 04.01.2026 - 14:37 159 kez okundu.
 

Otoyol ve köprülerden 2025'te 1,1 milyar araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2025 yılı ulaştırma verilerini paylaşarak Türkiye’nin modern altyapı yatırımlarıyla şehirler ve vatandaşlar arasındaki bağlantının güçlendiğini açıkladı.ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2025 yılı ulaştırma verilerini değerlendirdi. Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin ulaşım altyapısının her geçen yıl büyüyerek vatandaşlara güvenli ve hızlı ulaşım imkânı sunduğunu belirtti. Bakan Uraloğlu’nun paylaştığı verilere göre, Türkiye genelindeki otoyol ve köprülerden toplam 1 milyar 122 milyonun üzerinde araç geçişi sağlandı. Bu sayede hem şehirler arası bağlantılar güçlendi hem de vatandaşların günlük ulaşım deneyimi daha güvenli hale geldi. Bakan Uraloğlu, “Modern altyapı yatırımlarımızla sadece şehirleri değil, gönülleri de birbirine bağlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan ulaşım ağımızı aynı azimle genişletmeye ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2025 yılı ulaştırma verilerini paylaşarak Türkiye’nin modern altyapı yatırımlarıyla şehirler ve vatandaşlar arasındaki bağlantının güçlendiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2025 yılı ulaştırma verilerini değerlendirdi.

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin ulaşım altyapısının her geçen yıl büyüyerek vatandaşlara güvenli ve hızlı ulaşım imkânı sunduğunu belirtti.

Bakan Uraloğlu’nun paylaştığı verilere göre, Türkiye genelindeki otoyol ve köprülerden toplam 1 milyar 122 milyonun üzerinde araç geçişi sağlandı. Bu sayede hem şehirler arası bağlantılar güçlendi hem de vatandaşların günlük ulaşım deneyimi daha güvenli hale geldi. Bakan Uraloğlu, “Modern altyapı yatırımlarımızla sadece şehirleri değil, gönülleri de birbirine bağlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan ulaşım ağımızı aynı azimle genişletmeye ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lokalbakis.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.